Minikamp voor kinderen en hun ouders

Ouder en Kind Kamp van 29 april t/m 2 mei: Kinderen en hun ouders kunnen in de meivakantie met Stichting Jeugdwerk Den Haag op een vierdaags minikamp in Overijssel. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom met hun ouders.

Tijdens het verblijf op kamp Heino, vlakbij Zwolle, kan aan tal van activiteiten worden deelgenomen. Het terrein heeft veel mogelijkheden voor sport en spel, wandelen en vermaak. Het zwembad is gratis toegankelijk. Op de laatste dag wordt Ponypark Slagharen bezocht.
ouderkindkampDe huisjes waatin vier dagen en drie nachten wordt verbleven, worden gedeeld met meerdere gezinnen. Voor ontbijt, lunch en avondeten wordt gezorgd. Op verzoek kunnen er ook vegetarische maaltijden bereid. Voor extra eten en drinken in de huisjes dragen deelnemers aan het kamp zelf zorg. Zo ook in Ponypark Slagharen.

De kosten van het kamp bedragen 65 euro per ouder, 45 euro per kind t/m 12 jaar en 50 euro voor kinderen van 13 t/m 18 jaar. De bijdragen kunnen in gedeeltes worden betaald. Het totale bedrag moet wel voor 23 mei 2014 betaald zijn en een aanbetaling van 20 euro per persoon is vereist (bij verhindering wordt geen geld teruggegeven omdat Stichting Jeugdwerk van tevoren al een deel moet aanbetalen).
Een inschrijfformulier en meer informatie is te verkrijgen bij De Jeugdhaven aan de Prinsegracht 67 of telefonisch 070 445 1094.

Advertenties