Nieuwjaarsreceptie 2014, een terugblik

Vrijdag 24 januari jongstleden was in Kortenbos de Nieuwjaarreceptie van Stichting Jeugdwerk Den Haag. Tijdens de receptie konden de buurtbewoners, kinderen, vrijwilligers, wijkpolitie, scholen en vele andere organisaties ook kennis maken met het nieuwe speelplein achter De Jeugdhaven dat ook over een moestuin beschikt. Wethouder mevrouw Marjolein de Jong verrichte de officiële opening. De kinderen uit de buurt kunnen nu naast spelen en sporten ook zelf groente en fruit verbouwen!

Van Oud Naar Nieuw - Nieuwjaarsborrel + opening speeltuin JeugdhavenHoewel er veel waardering is voor het goede werk van Stichting Jeugdwerk Den Haag, realiseren we ons maar te goed dat dit ook komt door de inzet van bewoners, buurt – en collega-organisaties, de wijkagenten, de scholen en de gemeente. Ageeth Smith, coördinator De Jeugdhaven, is vast besloten de goede relatie met de bewoners van Kortenbos onverminderd voort te zetten.

Van Oud Naar Nieuw - Nieuwjaarsborrel + opening speeltuin JeugdhavenEn heeft u een leuk idee voor de buurt? Meldt u zich dan gerust bij Ageeth Smith of via onze contactpagina!

(foto’s: Fleur Beemster)

Advertenties