Stichting Jeugdwerk feliciteert ‘excellente’ van Ostadeschool

Stichting Jeugdwerk Den Haag feliciteert Van Ostadeschool met predicaat ‘excellent’.
Recent is bekend gemaakt de Van Ostadeschool voor de tweede achtereenvolgende keer van een onafhankelijke jury het predicaat ‘excellent’ heeft gekregen!

Stichting Jeugdwerk Den Haag, locatie Sam Sam, werkt al jaren zeer nauw en succesvol samen met de Van Ostadeschool, onder andere op het gebied van de voorschool (VVE), Brede Buurtschool, de uitvoering van naschoolse activiteiten (VSD) met doorlopende leerlijnen, Zomerschool en ouderparticipatie.

ExcellenteSchool

Staand vlnr: Jerry Straub (directeur Jeugdwerk), Damla Ates (vrijwilliger), Renald Gunsch (directeur van Ostade, Chyam Bahadoer (vrijwilliger), Hafida Tazini (vrijwilliger), Ingrid van Engelshoven (wethouder Den Haag) en Gullizar Coskun (vrijwilliger). Zittend: Ayten Kurt (vrijwilliger) en Rudy van der Bovenkamp (adjunct-directeur van Ostade) – foto: Fleur Beemster

Wij zijn tevens verheugd om met grote regelmaat uit monde van de directie Van Ostadeschool te mogen vernemen dat de rol en bijdrage van Stichting Jeugdwerk Den Haag cruciaal is geweest bij de verlening van het predicaat ‘excellent’ Van Ostadeschool!

Advertenties