Nieuwe huisstijl in gebruik genomen

Afgelopen vrijdag is tijdens de nieuwjaarsreceptie van Stichting Jeugdwerk Den Haag officieel de nieuwe huisstijl in gebruik genomen. Op de nieuwe speelplaats onthulde wethouder Marjolein de Jong op feestelijke wijze een spandoek. Hier onder een toelichting op het nieuwe beeldmerk (klik voor een grotere versie).

Nieuw beeldmerk Stichting Jeugdwerk Den HaagDe nieuwe huisstijl is ontwikkeld om Stichting Jeugdwerk Den Haag nog beter te profileren en meer bekendheid te kweken waardoor ons werk en onze betrokken professionals nog duidelijker op de kaart worden gezet!

Beeldmerk en huisstijl zijn ontwikkeld op basis van een uitgebreid intern traject waarin de wensen van onze medewerkers in kaart zijn gebracht. In prettige samenwerking met Corps Ontwerpers uit Den Haag is het beeldmerk uitgewerkt tot de huidige vorm.
(klik op de afbeelding voor een grotere versie)

Traject nieuw beeldmerkIn de loop van de komende maanden zal het beeldmerk op steeds meer plekken te voorschijn komen. Zo is het nu al te vinden op ons briefpapier, visitekaartjes en de gevels van onze locaties in de Schilderswijk en het Oude Centrum/Kortenbos.

Gevel Jeugdhaven

Maar er is meer … zo zal binnenkort zal ook deze website een totaal nieuw uiterlijk krijgen met nog meer informatie die op een overzichtelijke manier bij elkaar zal worden gebracht.

Advertenties