Stichting Jeugdwerk Den Haag en een nieuw logo!

Als Stichting Jeugdwerk Den Haag willen we er nóg meer zijn voor de jeugd en nog herkenbaarder zijn voor de buurt, zijn bewoners en onze opdrachtgevers. Een modern beeldmerk en professionele presentatie dragen daaraan zeker bij.

Het afgelopen jaar is Stichting Jeugdwerk op de achtergrond bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. We hebben dit in nauwe samenspraak en met waardevolle input van onze collega’s gedaan. Het nieuwe beeldmerk is ontwikkeld door Corps Ontwerpers.

Het nieuwe logo en de huisstijl stralen verbinding, ontwikkeling, constructiviteit en creativiteit uit op een speelse en herkenbare manier, met een kleine knipoog naar de uitstraling die we in het verleden voerden.

Op dit moment zijn we bezig om de nieuwe huisstijl toe te passen op ondermeer briefpapier, gevel, posters, flyers en natuurlijk op een nieuwe en actuele website (in ontwikkeling). Het logo zal op steeds meer plekken verschijnen.

Op 24 januari vindt de officiële lancering van ons nieuwe logo plaats bij de Jeugdhaven aan de Prinsegracht. We willen op dat moment iedereen breder laten kennismaken met onze nieuwe uitstraling. U bent uiteraard van harte welkom!

Details volgen, dus houdt onze website in de gaten!

Advertenties