Kindertheaterkamp 2013 – een ‘fantastische’ week!

Al vele jaren organiseert Stichting Jeugdwerk vanuit de buurthuizen Sam Sam en de Jeugdhaven een vakantiekamp voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Wederom gingen we naar een kamphuis in de bossen bij Veldhoven met 38 kinderen. Met een aantal professionals  van de organisatie en veertien enthousiaste vrijwilligers kregen de kinderen een programma voorgeschoteld met een spannend themaverhaal rond tovenaars en draken.

theaterkamp2013

Het verhaal vormde de rode draad door het kamp-programma, waarin de kinderen het verhaal meebeleven door te kijken naar anderen, maar ook zelf een toneelrol spelen in het verhaal. Naast het toneel was er ruim de tijd om te spelen in de vrije natuur, te sporten, te knutselen en nog veel meer.

We hadden dit jaar erg warm weer, maar hebben toch actief van alles gedaan. Zo hebben we nog een dagje een zwembad bezocht, zijn we naar de Efteling geweest en hebben de kinderen souvenirtjes gekocht in het plaatselijke winkelcentrum. De optredens op de theater avond waren erg leuk en de kinderen dansten heerlijk op de discomuziek van de laatste avond.

Na een week kwam een groep voldane kinderen en leiding terug in Den Haag en kijken terug op een fantastische kampweek!

Advertenties