Grote opkomst Peuter & Kleuter Festival

Op woensdag 17 juli 2013 was er het Peuter & Kleuter Festival in buurthuis Sam Sam. De theatervoorstelling Anabella, over de prinses die onder water leeft maar dat na een tijdje niet meer wil, trok enorm veel belangstelling! Aan de interactieve voorstelling deden vele kinderen enthousiast mee, ook kinderen die nog niet bij de voorscholen van Stichting Jeugdwerk staan ingeschreven.

De voorstelling Annabella, de spetterende waterspelletjes, de popcorn, limonade, de poffertjes, de schmink en het speciale Pieterpeuterpad zorgden voor een buitengewoon grote opkomst  van kinderen en ouders. Stichting Jeugdwerk en de Van Ostadeschool  bedanken alle kinderen en alle ouders voor hun aanwezigheid!Het Pieterpeuterpad was voor de kinderen een echte ontdekkingsreis! De voelbare, aaibare en kleurrijke materialen van het pad prikkelen op een speelse manier de fantasie en de zintuigen van kinderen.

Het allereerste PeuterKleuterfestival in de Schilderswijk is naar een idee van Stichting Jeugdwerk gerealiseerd en gefinancierd door de Van Ostadeschool en Stichting Jeugdwerk.

Door het overweldigende succes, de enthousiaste reacties van de kinderen en hun ouders, zal Stichting Jeugdwerk nog meer van dit soort festivals organiseren.

PKF-02
Fotografie: Fleur Beemster

Advertenties