Direct plaats op de voorschool!

Als uw kind tussen de 2,5 en 4 jaar is, dan hoeft uw kind niet meer te wachten op een plek op onze Voorschool!
Er is direct plaats op de Zuidwalschool, Samsam, Van Ostadeschool en de Al Qoebaschool. De voorschool is goed voor de ontwikkeling van ieder kind. De voorschool zorgt voor een goede start en bereidt uw kind spelenderwijs voor op de basisschool. Kinderen jonger dan 2,5 jaar kunnen meedoen aan Samen Spel en Kindersymfonie!

poster-zuidwalschoolWat is  de voorschool?
De Voorschool zorgt ervoor dat uw kind goed voorbereid kan starten op de basisschool. Daarom wordt er intensief samen gewerkt met de groepen 1 en 2 van de basisschool.
Er is veel aandacht voor de Nederlandse taal en bijvoorbeeld de lichamelijke en creatieve ontwikkeling van uw kind. Gediplomeerde leidsters halen het beste uit uw kind. Op de voorschool zitten kinderen van 2,5 tot 4 jaar.

Ouders en de voorschool
Als ouder wordt u natuurlijk nauw betrokken bij de ontwikkeling van uw kind. U bent van harte welkom bij de spelinloop en tijdens de activiteiten op de groep en u kunt gebruik maken van onze peuterbibliotheek. De leidster bespreekt regelmatig met u hoe uw kind vooruit gaat.

Hoe ziet de voorschool er uit?
Het lokaal van de Voorschool is ingericht met leuke speelhoeken met elk een thema. Uw kind zit 4 dagdelen op de Voorschool verdeeld over een aantal ochtenden en middagen. Er is ook een gezellige en kindvriendelijke buitenspeelruimte waar uw kind veilig kan spelen.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie of wilt u uw kind inschrijven? Dan kunt u langskomen van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 uur en 16.00 uur op de Zuidwalschool, Samsam, Van Ostadeschool of de Al Qoebaschool.
U kunt ook mailen naar voorschool@jeugdwerk.nl

Advertenties