Voorlichtingsavond Inbraakpreventie Stichting Jeugdwerk Den Haag

Op dinsdag 6 november organiseert de Stichting Jeugdwerk Den Haag een Voorlichtingsavond Inbraakpreventie. Aan de avond werken ook  de gemeente Den Haag en de politie mee. Woninginbraak is al sinds een aantal jaren een probleem in de Schilderswijk. De Stichting Jeugdwerk Den Haag wil buurtbewoners informeren hoe een inbraak voorkomen kan worden.De buurtbewoners kunnen tijdens de voorlichtingsavond hun mening geven en er is  informatie over inbraak, wat ertegen te doen is en wat men ná een inbraak het beste kan doen.

Eigen rechter
Jeugdwerk-directeur Jerry Straub: ‘Een inbraak is verschrikkelijk. Er is de laatste tijd veel discussie over of je een op heterdaad betrapte inbreker wel of niet een klap moet geven. Eigenlijk moet de nadruk meer liggen op het voorkomen van inbraak. Het aantal inbraken daalt als inbrekers denken dat het niet gaat lukken of dat hun pakkans groot is. De samenwerking tussen bewoners en de politie is essentieel en bepalend voor een prettige en veilige buurt.’

De voorlichtingsavond vindt plaats op dinsdag 6 november om 18.30 uur, in Jeugdcentrum Samson, (theaterzaal), Van Ostadestraat 225 in Den Haag.
De pers is van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn.

Advertenties

Reageer op dit bericht ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s